[MOD] Realistic Wagon

A curated forum for compatible and maintained mods. Users are unable to create new topics in this forum but can reply to existing topics. Please message a moderator to have your mod moved into this forum area.
Post Reply
yabay
Posts: 86
Joined: Wed Aug 14, 2019 11:32 am
Location: Russia

Re: [MOD] Realistic Wagon

Post by yabay »

millyrainbow wrote: Wed Sep 30, 2020 5:49 am missing cart
:)
https://www.twitch.tv/videos/762089101?t=0h56m36s

User avatar
Ralzar
Posts: 1611
Joined: Mon Oct 07, 2019 4:11 pm
Location: Norway

Re: [MOD] Realistic Wagon

Post by Ralzar »

Yup. Just watched that. He solved it admirably but damn. That wagon moving bug is getting bothersome.
My released mods

"I feel like Ralzar specifically wrote those mods for me and then said "Use them". Just so he could watch me die more."
-FuzzyBeanPlays

yabay
Posts: 86
Joined: Wed Aug 14, 2019 11:32 am
Location: Russia

Re: [MOD] Realistic Wagon

Post by yabay »

But in my opinion it is quite realistic. While the character was wandering around the city, the shopkeepers threw the cart on the roof :). Like, why did he run away, and left the cart here? Come on, let it on the roof! Otherwise it obstructs with other buyers! You can't throw good things anywhere!
When using your mods, you need to carefully plan each of your actions, including such trivial ones as shopping in stores (no sarcasm).

jedidia
Posts: 201
Joined: Sat Sep 15, 2018 9:49 am

Re: [MOD] Realistic Wagon

Post by jedidia »

ut in my opinion it is quite realistic. While the character was wandering around the city, the shopkeepers threw the cart on the roof
Heh. Reminds of that time I got a parking ticket in Sundog... :x

millyrainbow
Posts: 5
Joined: Thu Sep 24, 2020 5:53 am

Re: [MOD] Realistic Wagon

Post by millyrainbow »

yabay wrote: Tue Oct 06, 2020 1:20 pm
millyrainbow wrote: Wed Sep 30, 2020 5:49 am missing cart
:)
https://www.twitch.tv/videos/762089101?t=0h56m36s
luls xD
If only there was a shop for the cart to be put on when going into a dungeon P:

I still say having a temporary debug command would be incredibly helpful. Something that simply sets cart at players position if the cart is in the current location. At least until the bug gets firmly ironed out. P:

User avatar
Ralzar
Posts: 1611
Joined: Mon Oct 07, 2019 4:11 pm
Location: Norway

Re: [MOD] Realistic Wagon

Post by Ralzar »

Yup, so I added that :D



Realistic Wagon v0.4.3

Added console command "wagon_rescue"
Added console command "horse_rescue"
My released mods

"I feel like Ralzar specifically wrote those mods for me and then said "Use them". Just so he could watch me die more."
-FuzzyBeanPlays

yabay
Posts: 86
Joined: Wed Aug 14, 2019 11:32 am
Location: Russia

Re: [MOD] Realistic Wagon

Post by yabay »

Ralzar wrote: Sun Jun 07, 2020 1:15 pm [*]You cannot levitate with horse or wagon.
If the horse is saddled and you cast levitation, you can fly the horse. But if you unsaddle a horse, cast levitation and fly up to it, then still it cannot fly.

yabay
Posts: 86
Joined: Wed Aug 14, 2019 11:32 am
Location: Russia

Re: [MOD] Realistic Wagon

Post by yabay »

Ralzar wrote: Sun Jun 07, 2020 1:15 pm [*]You cannot levitate with horse or wagon.
The ability to levitate on a horse is still available in version 0.5.1.

User avatar
Ralzar
Posts: 1611
Joined: Mon Oct 07, 2019 4:11 pm
Location: Norway

Re: [MOD] Realistic Wagon

Post by Ralzar »

yabay wrote: Sun Oct 18, 2020 5:56 pm
Ralzar wrote: Sun Jun 07, 2020 1:15 pm [*]You cannot levitate with horse or wagon.
The ability to levitate on a horse is still available in version 0.5.1.
Oh well. I'll have to take a look at that for 0.5.3



released v05.1
-Bugfix to make horse/wagon not appear on roofs. Hopefully.
My released mods

"I feel like Ralzar specifically wrote those mods for me and then said "Use them". Just so he could watch me die more."
-FuzzyBeanPlays

Gilga
Posts: 4
Joined: Wed Dec 25, 2019 9:45 am

Re: [MOD] Realistic Wagon

Post by Gilga »

Thanks, the mod looks interesting.
One question though. Is there any way to make wagon stay hitched to the hourse when you dismount? It's pain in the ass spending time to connect them every single time I mount my hourse.

Post Reply