[0.11.0, Win] (BUG) Oghma Infinium does not disappear if used from wagon

Curated user bug reports with enough information to reproduce problem. Moderators will move topics here from Help & Support once a bug has been confirmed and enough information has been provided.
Post Reply
alex_falconson
Posts: 1
Joined: Mon Jan 04, 2021 7:42 am

[0.11.0, Win] (BUG) Oghma Infinium does not disappear if used from wagon

Post by alex_falconson »

As said in the subject, Oghma Infinium does not disappear upon "USE"ing it from the wagon, allowing to repeatedly increase your attributes several times.

Steps to reproduce:
0. Have Oghma Infinium in the inventory.
1. Move Oghma Infinium to wagon.
2. "USE" it.
3. Distribute attribute points.
4. The artifact will still be in the wagon, allowing it to be used again.

If used from inventory, the artifact is destroyed as expected.

I have attached a save where it is located in the wagon in the last position.
Does not seem to be affected by mods, I tried disabling all of them, and still it isn't destroyed upon use in the wagon.
Attachments
SAVE1.zip
(181.11 KiB) Downloaded 9 times

User avatar
Interkarma
Posts: 6123
Joined: Sun Mar 22, 2015 1:51 am

Re: [0.11.0, Win] (BUG) Oghma Infinium does not disappear if used from wagon

Post by Interkarma »

Hey, welcome to forums and thank you for excellent bug report. I'll move this one for followup. Cheers!

User avatar
Hazelnut
Posts: 2663
Joined: Sat Aug 26, 2017 2:46 pm
Contact:

Re: [0.11.0, Win] (BUG) Oghma Infinium does not disappear if used from wagon

Post by Hazelnut »

Submitted PR with a suggested fix. Untested, so bin it if you want. :)
See my mod code for examples of how to change various aspects of DFU: https://github.com/ajrb/dfunity-mods

Post Reply