Made my first mod, need some help

Discuss modding questions and implementation details.
Post Reply
Failinbad
Posts: 3
Joined: Mon Jan 07, 2019 4:32 pm

Made my first mod, need some help

Post by Failinbad » Fri Jan 11, 2019 3:18 am

So after some trial and error, I finally got my first crack at injecting 3d assets to work. I was replacing the skull on a staff torch, and just used an asset from the unity store, which I'll replace with my own model now that I get the basic concept. However when I went to try another I ran into problems. I'm attempting to replace the hay stack billboard with a 3d Asset. I got the record number, imported my model into unity and renamed it. But when I load up the game its still the billboard. The torch was Texture.210 and the torch was 6-0 through 6-3. So when I named my torch 210_6 that was fine and it worked perfect in the game. The Hay Stack is Texture 198_6-0 and I've tried naming the asset that, and just 198_6 neither works, but my torches still do. I should note that I'm putting them both in the same mod. Each asset doesn't need its own mod file, correct? Any advice would be appreciated.

User avatar
King of Worms
Posts: 1604
Joined: Mon Oct 17, 2016 11:18 pm
Location: Scourg Barrow
Contact:

Re: Made my first mod, need some help

Post by King of Worms » Fri Feb 15, 2019 1:37 pm

I think ushould ask The Lacus, he knows all about this stuff. Maybe write him a PM with a link to this thread.
Sry I cant help more. I guess you already read the modding tutorials, because some of your models work...

User avatar
TheLacus
Posts: 802
Joined: Wed Sep 14, 2016 6:22 pm
Contact:

Re: Made my first mod, need some help

Post by TheLacus » Fri Feb 15, 2019 6:31 pm

Might be a different texture. Can you tell the name of town/location where you're testing?
If you are interested in creating mods for Daggerfall Unity you can find the documentation here.

Post Reply