Asset not found

Discuss modding questions and implementation details.
Post Reply
User avatar
Kamer
Posts: 393
Joined: Mon Mar 05, 2018 9:26 pm

Asset not found

Post by Kamer » Mon Apr 22, 2019 7:15 pm

Whenever I try to use Mod Builder, I keep getting this error when attempting to build.

Asset not found:
UnityEngine.Debug:LogError(Object)

I re-downloaded daggerfall-unity-master to try and fix it but have no luck.

The full error is below.
Spoiler!
Asset not found:
UnityEngine.Debug:LogError(Object)
DaggerfallWorkshop.Game.Utility.ModSupport.CreateModEditorWindow:BuildMod() (at Assets/Game/Addons/ModSupport/Editor/CreateModEditorWindow.cs:508)
DaggerfallWorkshop.Game.Utility.ModSupport.CreateModEditorWindow:<OnGUI>m__4() (at Assets/Game/Addons/ModSupport/Editor/CreateModEditorWindow.cs:370)
DaggerfallWorkshop.GUILayoutHelper:Horizontal(VoidDelegate) (at Assets/Scripts/Editor/GUILayoutHelper.cs:55)
DaggerfallWorkshop.Game.Utility.ModSupport.CreateModEditorWindow:OnGUI() (at Assets/Game/Addons/ModSupport/Editor/CreateModEditorWindow.cs:359)
UnityEngine.GUIUtility:ProcessEvent(Int32, IntPtr)

I"m using Unity 2018.2.21f1

User avatar
King of Worms
Posts: 2491
Joined: Mon Oct 17, 2016 11:18 pm
Location: Scourg Barrow (CZ)
Contact:

Re: Asset not found

Post by King of Worms » Mon Apr 22, 2019 10:13 pm

Where are the files you building from located?

Also, did you download a new master and overwrite the old one with it? I once did that and got errors.

User avatar
Kamer
Posts: 393
Joined: Mon Mar 05, 2018 9:26 pm

Re: Asset not found

Post by Kamer » Mon Apr 22, 2019 11:24 pm

King of Worms wrote:
Mon Apr 22, 2019 10:13 pm
Where are the files you building from located?

Also, did you download a new master and overwrite the old one with it? I once did that and got errors.
I'm trying to replace some textures for VIO. They are located in the master in Assets>StreamingAssets>Textures.

I always restart fresh with the master file to avoid errors.

The building always fails, creates a blank spot in the files and gives this error.

User avatar
Kamer
Posts: 393
Joined: Mon Mar 05, 2018 9:26 pm

Re: Asset not found

Post by Kamer » Mon Apr 22, 2019 11:53 pm

I've looked into it a bit and nothing is missing. Even in the error, when it's supposed to show something after "Asset not found" it lists nothing. There is an error because nothing is missing?

User avatar
King of Worms
Posts: 2491
Joined: Mon Oct 17, 2016 11:18 pm
Location: Scourg Barrow (CZ)
Contact:

Re: Asset not found

Post by King of Worms » Tue Apr 23, 2019 8:42 am

Kamer wrote:
Mon Apr 22, 2019 11:53 pm
I've looked into it a bit and nothing is missing. Even in the error, when it's supposed to show something after "Asset not found" it lists nothing. There is an error because nothing is missing?
Do it like this:
Untitled-2.jpg
Untitled-2.jpg (182.49 KiB) Viewed 586 times

User avatar
TheLacus
Posts: 984
Joined: Wed Sep 14, 2016 6:22 pm
Contact:

Re: Asset not found

Post by TheLacus » Tue Apr 23, 2019 12:32 pm

Kamer wrote:
Mon Apr 22, 2019 11:24 pm
I'm trying to replace some textures for VIO. They are located in the master in Assets>StreamingAssets>Textures.
StreamingAssets is for run-time import. Move the files inside a folder such as Game/Addons or Untracked.
Mod System documentation - Learn how to create mods for Daggerfall Unity.
Modder Discussion - General help and discussion for the mod system.
Github Issues - Submit a bug report for the game, including the mod system.

User avatar
Kamer
Posts: 393
Joined: Mon Mar 05, 2018 9:26 pm

Re: Asset not found

Post by Kamer » Thu Apr 25, 2019 7:39 pm

I put the files in Game>Addons>TextureTest and deleted what was in streaming assets but this fixed nothing and still giving me the error that I am missing nothing. That definitely wasn't the issue.

User avatar
Kamer
Posts: 393
Joined: Mon Mar 05, 2018 9:26 pm

Re: Asset not found

Post by Kamer » Thu Apr 25, 2019 8:01 pm

The mod file itself seemed to be corrupted or something? Created a new one fixed the error.

User avatar
King of Worms
Posts: 2491
Joined: Mon Oct 17, 2016 11:18 pm
Location: Scourg Barrow (CZ)
Contact:

Re: Asset not found

Post by King of Worms » Thu Apr 25, 2019 8:52 pm

So is it working now? Edit: oh I see it is, great!

Post Reply