0.11.4 - Gold info panel in Inventory UI displays locale error when startup options disabled

Moderators will move topics here from Help & Support once an issue has been confirmed and enough information provided to reproduce.
Post Reply
User avatar
Interkarma
Posts: 6578
Joined: Sun Mar 22, 2015 1:51 am

0.11.4 - Gold info panel in Inventory UI displays locale error when startup options disabled

Post by Interkarma »

Setting "ShowOptionsAtStart=False" will result in Gold info panel in Inventory UI displaying locale text not found error.

This is likely specific to how/when this particular string is being initialised. Other locale string table text is displaying OK.

yabay
Posts: 124
Joined: Wed Aug 14, 2019 11:32 am
Location: Russia

Re: 0.11.4 - Gold info panel in Inventory UI displays locale error when startup options disabled

Post by yabay »

In version 0.12.1 this bug continues to be present.

User avatar
Interkarma
Posts: 6578
Joined: Sun Mar 22, 2015 1:51 am

Re: 0.11.4 - Gold info panel in Inventory UI displays locale error when startup options disabled

Post by Interkarma »

Yes, that's why this topic is in "Issues" and not in "Resolved". :) There's really no need to post to an open issue to say the bug is still there, that's what being an open issue already means.

This is a very low priority issue that users can remediate simply by re-enabling their launcher. It will not receive any priority and won't be addressed for several releases when I resume work on localization. Once it's fixed, I'll move this topic to Resolved.

yabay
Posts: 124
Joined: Wed Aug 14, 2019 11:32 am
Location: Russia

Re: 0.11.4 - Gold info panel in Inventory UI displays locale error when startup options disabled

Post by yabay »

Thank you, I didn’t pay attention to it. Well, yes, this is a very minor bug, it is not necessary to fix it.

Post Reply