Windows 10 x64 and x86 build #137 -Bugged graphics

Just need help getting up and running or have a general support question? This is the place.
Post Reply
VitaminZeth
Posts: 11
Joined: Sun Oct 14, 2018 12:26 am

Windows 10 x64 and x86 build #137 -Bugged graphics

Post by VitaminZeth » Sun Oct 14, 2018 3:41 am

Started a save from DFU Build #133 and for some reason with the same settings, mods installed and save game, the pathways textures in this town are weird. In-game settings are provided.

Mods Installed:
Birds In Daggerfall 1.0.1
DistantTerrain v2.4.2
Enhanced Sky 2.1.0
HarvestableCrops v0.2
PostProcessing_0.3.1
Realgrass 2.2.7
RealtimeReflections 2.2.0
VibrantWind v0.5
Daggerfall remastered music v1
Axon Mage Face Retexture pack 1.0
Handpainted Models v142
LoadingScreen_2.2
KoW - Daggerfall Remaster 3.0
Attachments
Enhancements.PNG
Enhancements.PNG (583.83 KiB) Viewed 268 times
Video.PNG
Video.PNG (575.57 KiB) Viewed 268 times
SAVE4.rar
(107 KiB) Downloaded 9 times

VitaminZeth
Posts: 11
Joined: Sun Oct 14, 2018 12:26 am

Re: Windows 10 x64 and x86 build #137 -Bugged graphics

Post by VitaminZeth » Sun Oct 14, 2018 3:47 am

I can't add more than two png's and the save game.
Attachments
Normal Textures From #133.PNG
Normal Textures From #133.PNG (1.44 MiB) Viewed 267 times
Bugged Textures #137 x64.PNG
Bugged Textures #137 x64.PNG (1.43 MiB) Viewed 267 times

User avatar
Interkarma
Posts: 3600
Joined: Sun Mar 22, 2015 1:51 am

Re: Windows 10 x64 and x86 build #137 -Bugged graphics

Post by Interkarma » Sun Oct 14, 2018 4:38 am

Could be a regression of some kind.

Something to check is that "EnableTextureArrays = True" in settings.ini. I believe this setting is required for texture replacement on terrains.

Failing that, one of the experienced mod developers should be along soon to help.

VitaminZeth
Posts: 11
Joined: Sun Oct 14, 2018 12:26 am

Re: Windows 10 x64 and x86 build #137 -Bugged graphics

Post by VitaminZeth » Sun Oct 14, 2018 7:06 am

Thanks for the heads up! Ill go check that too tomorrow.

VitaminZeth
Posts: 11
Joined: Sun Oct 14, 2018 12:26 am

Re: Windows 10 x64 and x86 build #137 -Bugged graphics

Post by VitaminZeth » Sun Oct 14, 2018 9:23 pm

So I checked the settings.ini file, it is set to true. Still getting the same result

Post Reply